Over het CJG WM

Over het CJG

 

Zit je ergens mee? CJG Westelijke Mijnstreek kan je helpen. 
CJG Westelijke Mijnstreek is dé vraagbaak voor ouders, opvoeders en kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar. Waar je ook mee zit; met de professionele ondersteuning vanuit het CJG kom je er zelf weer uit. Samen zoeken we naar oplossingen die voor jou én in jouw situatie werken. Onze deskundigen luisteren goed naar wat er precies speelt en vanuit hun kennis en ervaring kunnen ze je daarna persoonlijk en op maat adviseren en begeleiden. Je krijgt handreikingen waar je echt verder mee kunt.

Hoe wij ervoor zorgen dat we snel een goed antwoord hebben op al je vragen? 
In CJG Westelijke Mijnstreek bundelen we de krachten van deskundigen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Consultatiebureau, GGD, maatschappelijk werk en anderen... alle professionals werken nauw samen om ouders én kinderen verder te helpen.

Via het CJG kun je ook in contact komen met andere ouders en andere jongeren. Samen wissel je ervaringen uit en deel je persoonlijke verhalen en vragen. Je staat er nooit alleen voor. Dus welke vraag je ook hebt; blijf er niet mee zitten. Samen vinden we een antwoord op je vragen!

Openingstijden

Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met het CJG Westelijke Mijnstreek: tel.046-8506910 of direct op de website onder Gebiedsteam de juiste professional opzoeken en contacteren.

Voor dringende hulpvragen buiten kantooruren kunt u bellen met de Spoed Eisende Hulp. Telefoonnummer: 088 0072990. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar in geval van spoed of crisis.

Klachten?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin en kernpartners proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen. Toch kan het gebeuren dat dit niet volgens uw verwachting gebeurt. Dan willen we graag met u in gesprek om te kijken wat er speelt. Dus bent u niet tevreden? Laat het ons dan weten zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Eventueel kunt u hier het AKJ bijhalen als onafhankelijke vertrouwenspersoon om met u mee te kijken of te luisteren naar uw ervaring.

Eventuele bezwaren rondom uw beschikking kunt u indienen bij de gemeente in uw woonplaats. 

 

elseOf vraag het Else, onze virtuele medewerker!

Gebieden

Born en de kleine gemeentenWestelijk SittardOostelijk SittardWestelijk GeleenOostelijk GeleenSteinBeekSchinnen

Contact