Spacer

Lekker bewegen tijdens de Nationale Sportweek

dinsdag 4 september 2018

Van 15 t/m 29 september 2018 zetten duizenden sportclubs hun deuren open voor de Nationale Sportweek. Sport ook mee!

Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties zetten hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven.

Wat is er te doen?

Iedereen die het leuk vindt kan meedoen aan sportclinics, toernooien en speciale demonstraties. Nieuwsgierig wat er in uw buurt te doen is? Kijk dan op de Sportkalender en selecteer 'Events in de buurt'. Ook vindt u hier een overzicht van de landelijke evenementen die worden georganiseerd in de 'hostcities' Deventer, Groningen, Helmond, Heerenveen en Den Haag.

Gratis sporten uitproberen met de AH Sportactie

Ook krijgen Albert Heijn-klanten vanaf 17 september weer sportvouchers bij hun boodschappen, die ze kunnen inwisselen voor gratis sportactiviteiten bij een sportclub naar keuze. De activiteiten variëren van peuterzwemmen tot jeugdhockey tot seniorenyoga. Meer informatie: ahsportactie.nl.

De Nationale Sportweek viert feest

De Nationale Sportweek bestaat 15 jaar en daarom telt de 'week' dit jaar 15 dagen en heeft maar liefst 5 hostcities. De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma

Bron en meer informatie: De Nationale Sportweek


elseOf vraag het Else, onze virtuele medewerker!

Gebieden

Born en de kleine gemeentenWestelijk SittardOostelijk SittardWestelijk GeleenOostelijk GeleenSteinBeekSchinnen

Contact