Colofon

Dit is een website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in de regio Westelijke Mijnstreek.

Centrum voor Jeugd en Gezin

CJG Westelijke Mijnstreek is hét informatie- en adviespunt over zorg en opvoeding voor ouders en opvoeders in de regio.

Content

De inhoud van deze website wordt beheerd door het CJG van uw regio, Elkander en Stichting Opvoeden.nl.
Er wordt continu gestreefd naar het up to date houden van de informatie. Voor vragen over de lokale inhoud kunt u contact opnemen met het CJG. Voor vragen over o.a. het landelijke nieuws en koppelingen van informatie zoals internetlinks kunt u contact opnemen met Elkander

Teksten

Ouders-opvoeders teksten
De landelijke teksten over zorg en opvoeding van ouders en opvoeders zijn afkomstig van de Stichting Opvoeden.nl, een initiatief vanuit de overheid voor het ontwikkelen van één inhoudelijke database met eenduidige en gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Meer informatie kunt u vinden op: www.stichtingopvoeden.nl. De informatie is primair ontwikkeld ten behoeve van (aanstaande) ouders en opvoeders. Alle ontwikkelde en door de kennis- en thema-instituten gevalideerde informatie is getoetst en voldoet aan de criteria met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Deze informatie mag daarom niet inhoudelijk worden gewijzigd.

U mag verwachten dat Stichting Opvoeden.nl de grootst mogelijke zorg besteedt aan de juistheid en actualiteit van de informatie. Als u desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan u vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we u vriendelijk om dit te melden via helpdesk@stichtingopvoeden.nl of telefoonnummer 088 - 1180200.

Jongeren teksten
De teksten voor jongeren over zorg en opgroeien op deze site zijn verzorgd door Elkander. Het doel van de teksten is om jongeren zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van zorg en opgroeien. De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen. De teksten zijn met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden in staan. Aan deze teksten kunnen geen rechten worden ontleend. Onjuistheden kunt u melden via cjg@elkander.nl.

Gebruiksdoel

Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van de informatie is niet toegestaan. Hiervoor dient u eerst contact op te nemen met Elkander of  Stichting Opvoeden.nl.

Website leverancier

Elkander
http://www.elkander.nl
cjg@elkander.nl

De Mudden 18
9747 AW Groningen
050-2110950

Webtechnieken

Content Management Systeem BArt


elseOf vraag het Else, onze virtuele medewerker!
Contact