U bevindt zich hier

Home >  Zwanger

Zwanger

De test is positief, u bent in verwachting! Aan de ene kant is uw zwangerschap een heerlijke periode, waarin u zich voorbereidt op de komst van uw baby. Aan de andere kant komt er in deze tijd heel veel op u af, en dat geldt zeker ook voor uw partner. Er borrelen vast allerlei vragen in uw op.

Voorbereiden op het ouderschap

Zowel voor u als uw partner als toekomstige ouders is het wennen en aanpassen. U zult in deze periode van alles moeten regelen en klaarmaken voordat uw kindje komt. Zo moet u zich voorbereiden op de bevalling en allerlei spullen aanschaffen voor de baby.

Vragen over zwangerschap

Zeker als u voor de eerste keer zwanger bent, kunt u zich best ook af en toe onzeker voelen. Hoe weet u of het goed gaat met de baby in uw buik? Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij zwanger zijn en bevallen? Wat mag u nu wel eten en wat niet? Wat vindt uw partner ervan? Hoe moet het met uw werk? Hebt u straks wel genoeg geld?

Gelukkig staat u er niet alleen voor en kunt u met vragen over uw zwangerschap altijd terecht bij uw verloskundige of gynaecoloog. Daarnaast vindt u op deze site antwoorden op heel veel vragen.

Onbedoeld zwanger

Als uw zwangerschap niet echt helemaal de bedoeling was, vindt u op deze website informatie die u nodig hebt om de juiste beslissing te nemen. Blijft u vragen houden? Neem dan contact op met het CJG bij u in de buurt.

 

KeurmerkStichting Opvoeden.nl zorgt er met ouders en deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor dat deze informatie betrouwbaar en actueel blijft.

Bron: Zwanger

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult